Bijstand en annulatie

fietsaccident.jpg
0

Bijstandverzekering

Een bijstandverzekering bestaat  onder de vorm van een tijdelijke contract en of een jaarcontract.
U gaat slechts sporadisch op vakantie (naar de zon of de sneeuw). Dan is een tijdelijke reisbijstandsverzekering ideaal voor u, uw gezin en eventueel uw voertuig.
Reist u meermaals per jaar, dan is een jaarcontract een betere keuze. Op reis, maar ook in eigen land bent u dan het ganse jaar door zeker van persoonlijke bijstand voor u en uw gezin en bijstand voor één of meerdere voertuigen.

Annuleringsverzekering

Elk jaar gaat u met uw gezin - of gaan de leden afzonderlijk -  op reis of op uitstap. De kinderen gaan op bos-, zee- of skiklas. De tieners gaan naar Rome of Praag, of met de jeugdbeweging op kamp. U reserveert een citytrip naar Londen, of u gaat enkele weken naar de zon, de bergen of de kust.

Helaas kan de reis soms niet doorgaan n.a.v. een ongeval, een ziekte of een overlijden. Dit kan een aanzienlijke kost betekenen. U kan dit risico indekken door voor elke reis of reservering een afzonderlijke annuleringsverzekering te onderschrijven. 

U kan ook voor een verzekering kiezen die alle boekingen en reserveringen van alle leden van uw gezin een heel jaar lang verzekert tegen een brede waaier van gebeurtenissen. Ze vergoedt u wanneer u een reis moet afzeggen, maar ook wanneer u een reis moet aanpassen of onderbreken.

Contacteer ons voor meer info