Van Welden Verzekeringen wordt Sharp Insurance Brokers

logo van welden
logo Sharp

Wij zijn bijzonder fier u aan te kondigen dat Verzekeringen Van Welden vanaf 1 mei 2021  Sharp Insurance Brokers zal heten. Samen met een vernieuwde uitstraling moet onze nieuwe naam zorgen voor een nog grotere naambekendheid en een duidelijke positionering.

De naamswijziging komt er niet naar aanleiding van een overname of fusie, maar is onderdeel van een transitie met als doel verder gericht en duurzaam te groeien. Ook de verhuis naar de Dijkstraat in Oudenaarde, gepland voor eind 2021, kadert in deze verdere groei. De nieuwe naam en uitstraling dragen bij aan de identiteit van onze medewerkers en de trots die wij voor hen koesteren.

Sharp Insurance Brokers accentueert meer dan ooit onze bedrijfsfilosofie en specifieke aanpak, namelijk het combineren van de know-how van een nationale makelaar met de flexibiliteit, de gedrevenheid en betrokkenheid van een regionale makelaarWe positioneren ons hiermee nog duidelijker als dé challenger in de markt van de professionele onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

We willen het verhaal van onze klanten kennen en begrijpen en oplossingen op maat adviseren zodat de polissen ten allen tijde op ‘scherp’ staan : d.w.z. up to date en correct geprijsd.  

We hebben een rijk verleden: Paul Van Welden richtte het kantoor op in 1971 in de Hoogstraat in Oudenaarde. Na het overlijden van zijn stichter namen wij het in 2007 over. Mathieu Claus vervoegde ons als derde meewerkende partner in 2017 en in 2019 fusioneerden we met we het kantoor van Olivier Herberigs. We koesteren dit verleden maar focussen ons op de toekomst.

Met een gemotiveerd team van 27 medewerkers, een nieuwe scherpe naam en een frisse uitstraling verzekeren we een unieke ervaring met u, onze klant als middelpunt.
We danken u voor het vertrouwen in Van Welden en vanaf 1 mei in Sharp Insurance Brokers.

Scherpe groeten,

Katrien Vanden Bulcke                      Laurens Van Nevel             Mathieu Claus                     Olivier Herberigs